Praktiske Oplysninger

KærDUS'en på Kærbyskolen

I 1990 startede ”Kærdussen” med at være en institution for 56 børn og fem voksne.
I dag er udgør DUS'en ca. 200 børn og 25 personaler, samt pædagogstuderende.

DUS og skole tænkes som en enhed, hvor der er fokus på helhedorienteret pædagogik mellem skole og DUS.

DUS'en består af følgende tre afdelinger:

Darduse:
"Darduse"-afdelingen med to 0. klasser og to 1. klasser.

Klub Kærby:
"Klub Kærby"-afdelingen med to 2. klasser og to 3. klasser.
DUS 2 Eftermiddag for primært 4. – 6. klasse børn.
DUS 2 Aften er tirsdage i tidsrummet 17.00 - 20.00, som er for børn i 4. – 6. klasse.
Generelt for DUS 2 er der kun åbent på skoledage
Specialgruppen:

Specialgrupperne er et kommunalt tilbud til børn med en diagnose indenfor autismespektret.
Grupperne har sine egne basisrum i Dussen, men er en integreret del af huset. Det vil sige, at børnene kan deltage i de projekter og daglige aktiviteter der er i hele huset, med udgangspunkt i det enkelte barn.

Åbningstider i DUS:

Skoledage: DUS er åben fra kl. 14.00 – 17.00.

Morgenåbning: Morgenåbning på skoledage fra kl. 06.30 – 07.50.

Skolefridage og skoleferier: DUS er åben fra kl. 06.30 – 17.00.
På skolefridage og i ferier skal børnene være her senest kl. 10.00 (af hensyn til planlægning, ture ud af huset, osv.).

Dussen har lukket:
I 2020 er DUS sommerferielukket i ugerne 29 og 30.
DUS holder lukket mellem jul og nytår, fredag efter Kristihimmelfartsdag og grundlovsdag.

Indmeldelse og udmeldelse til Dus:

Indmeldelse og udmeldelse til DUS 1 og DUS 2 eftermiddag skal ske på Aalborg kommunes hjemmeside http://www.pladsanvisningen-online.dk/aalborgpub/login.htm

Når jeres barn er indmeldt gennem pladsanvisningen bliver de automatisk tilknyttet vores kartotekssystem på MinInstitution.

Varsel for udmelding er løbende måned plus en måned.

Adresse og telefonnummer:
Kærdussen
Oluf Borchs Vej 2
9000 Aalborg

Telefonoversigt:

Lokal 1: Darduse
Lokal 2: Klub Kærby
Lokal 3: Telefonsvarer

I forhold til den daglige kontakt, som omhandler hvornår jeres barn skal sendes til aktiviteter eller hjem - bedes I gøre brug af "aftale" funktionen på MinInstitution. Det sammen skal ske ved sygemelding, som også indberettes på MinInstitution under fanen "fravær".

Har I yderligere spørgsmål, er I velkommen til at kontakte os.
Vi glæder os til, at lære Jer at kende.